Schrijfster

Biografie

 

Het begon met reisverhalen en gedichten en nu heb ik een roman geschreven!

 

Een roman over het oergevoel van de mens om zich te willen voortplanten. De liefde tussen twee mensen. Het intieme gevoel dat een spuit in je buik kan geven, omdat dit jouw kans is om een kindje te krijgen.

 

Schrijven maakte al jaren onderdeel uit van mijn dagelijkse leven. Het geeft mijn gedachten en emoties structuur en is een meditatieve uitlaatklep. In mijn werk als organisatie adviseur heb ik geleerd voor een een bepaalde doelgroep te schrijven en daarbij was het van belang zo beknopt mogelijk de kern weer te geven. Het schrijven van een roman vanuit personaal perspectief is echter andere koek. Coaching van Marelle Boersma, thrillerschrijfster, heeft geholpen inzicht te krijgen in verschillende schrijftechnieken. Het bespreken van de passages uit het boek met mijn man gaf inzicht in hoe hij het ivf proces beleeft heeft.

 

De mooie en ontroerende reacties die ik heb gekregen op mijn inzending voor een debutantenschrijfwedstrijd heeft mij doen besluiten de roman uit te willen geven. Een aantal mensen uit de Facebook groep iui/ivf/icsi Nederland gaven aan dat ze inspiratie, herkenning en erkenning kregen door het lezen van mijn verhaal.

facebook
Linkedin

CONTACT

Patricia Timmerman

Jan Hudigstraat 84

3065 SN Rotterdam

 

info@romanoverivf.nl

www.romanoverivf.nl

 

 

 

LAATSTE NIEUWS

 

Januari 2017

Boek is nu ook te koop in de webshop van www.boekengilde.nl

 

 

Copyright @ All Rights Reserved